Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان چهارشنبه شب در سخنانی گفت، از دستاوردهای جنگ سال ۲۰۰۶ از بین بردن طرح موسوم به «خاورمیانه جدید» آمریکا بود.

به گزارش خبرگزاری برنا از المیادین، دبیرکل حزب‌الله لبنان در ابتدای سخنانش تصریح کرد: درگذشت «علامه عبدالسلام» دبیرکل اتحادیه علمای یمن را به «سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن و مردم این کشور تسلیت می‌گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مرحوم علامه عبدالسلام عمر خود را در دفاع از  مسائل امت اسلامی به‌ویژه فلسطین و قدس گذراند.

سید حسن نصرالله گفت: از دستاوردهای مقاومت در جنگ تموز (جولای ۲۰۰۶)، از بین بردن طرح خاورمیانه جدید آمریکا بود.

دبیرکل حزب‌الله لبنان اضافه کرد: امروز نسخه‌های جدیدی از طرح خاورمیانه جدید وجود دارد و در همین چارچوب، سفر رئیس‌جمهور آمریکا انجام می‌شود.

وی در ادامه گفت: آمریکای امروز با آمریکای ۲۰۰۳ و ۲۰۰۶ متفاوت است و رئیس جمهور پیر ایالات متحده، تصویری از آمریکایی است که وارد مرحله پیری شده است.

نصرالله افزود: دو موضوع جو بایدن رئیس جمهور آمریکا را به منطقه آورده است، نخست متقاعد کردن کشورهای خلیج فارس به صادرات نفت و گاز است که مسئله اسرائیل را پیش می‌برد.

دبیرکل حزب‌الله اضافه کرد: مأموریت نخست و تعیین کننده آمریکایی‌ها در نتیجه جنگ روسیه و اوکراین، ایجاد جایگزینی برای گاز روسیه برای اروپا است.

وی همچنین گفت که رئیس جمهور آمریکا در سفر خود به فلسطین اشغالی مطلقاً چیزی برای ارائه به مردم فلسطین ندارد. 

نصرالله درباره آتش بس یمن گفت آنچه که باید جو بایدن درخواست کند، تمدید آتش بس نیست، بلکه پایان دادن به جنگ و محاصره یمن و دیدار برای دستیابی به راه حلی برای بحران یمن است.

وی افزود: از جمله دستاوردهای جنگ تموز ایجاد قواعد بازدارندگی میان لبنان و دشمن بود. همه اسرائیلی‌ها می‌دانند که سخنان بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره لبنان پوچ است. 

دبیرکل حزب‌الله لبنان به گانتس توصیه کرد، تجربه آخرین روزهای جنگ تموز زمانی که تصمیم گرفتند وارد بنت جبیل واقع در جنوب لبنان شوند را مرور کند. 

نصرالله افزود: اسرائیلی‌ها هنگام محاسبات خودشان درباره جنگ باید محیط، قابلیت‌ها و جغرافیایی را که همگی به نفع مقاومت است در نظر بگیرند.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: فرصت طلایی لبنان برای استخراج گاز و نفت همین یکی دو ماه است و پس از این زمان، هزینه اش بیشتر خواهد شد. اجازه ندهید آمریکایی ها شما را فریب دهند و وقت شما را تلف کنند. 

دبیرکل حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی گفت که اگر تا قبل از ماه سپتامبر حقوق دریایی خود را تثبیت نکنید، پس از این مهلت، هزینه های بیشتری باید داد. 

نصرالله افزود: ما آمریکایی‌ها را میانجی نمی دانیم، بلکه طرفی می‌دانیم که به نفع «اسرائیل» کار می‌کند و طرف لبنانی را تحت فشار قرار می‌دهد.

وی اضافه کرد: دو مساله که «آموس هوکشتیان» میانجیگر آمریکایی را به مذاکرات اخیر آورد، یکی نیاز فوری به تامین جایگزینی برای گاز روسیه و نیز تهدیدات جدی مقاومت بود.

دبیرکل حزب الله تصریح کرد، نیاز به نفت و گاز  نقطه ضعف دشمن است، در مقابل نقطه قوت لبنان که توانایی آن در ایجاد اخلال در آن است. مقاومت تنها قدرتی است که لبنان برای گرفتن حق نفتی و گازی خود آن را در اختیار دارد.

نصرالله گفت: ما توافق نکردیم و به کسی هم قول ندادیم که کاری نخواهیم کرد و اینکه منتظر مذاکره می‌مانیم. این حق ماست که هر اقدامی را در زمان و اندازه مناسب برای فشار به دشمن انجام دهیم. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ماجرای ارسال پهپادهای مقاومت به سمت میدان گازی مورد اختلاف «کاریش» پرداخت و گفت: برای اولین بار در تاریخ اسرائیل، ۳ پهپاد به طور همزمان به سمت آن‌ها به پرواز درآمدند.

دبیرکل حزب الله افزود: می توانیم همزمان بیش از یک پهپاد بفرستیم و می توانیم پهپادهای مسلح و غیرمسلح ارسال کنیم. 

نصرالله اضافه کرد: پیام این پهپادها این بود که ما جدی هستیم و اقدام می‌کنیم و این پیام را اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها به صورت جدی فهمیدند. 

وی گفت: ما گزینه‌های مختلفی در هوا، دریا و زمین داریم و همه آنها روی میز هستند. همه چیز در خدمت پرونده مذاکرات حقوق دریایی لبنان است، ما آن را در اندازه و در زمان مناسب ارائه خواهیم کرد. 

دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: مسئله تعیین مرزها حیاتی است و تنها راه نجات لبنان و مردم آن است و ما در این مساله وارد جنگ روانی نمی‌شویم.

وی در ادامه خواستار موضع یکپارچه لبنانی‌ها در خصوص حقوق دریایی این کشور به دور از هرگونه اختلافات شد و گفت: اگر انتخاب عدم کمک به لبنان و سوق دادن آن به سمت فروپاشی است پس تهدید به جنگ و حتی رفتن به آن شرافتمندانه‌تر است.

نصرالله گفت: به دشمن و آمریکایی‌ها می‌گویم که پیام پهپادها آغازی متواضعانه برای چیزی است که می‌توانیم به سمت آن برویم.

دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: اگر مسائل به نقطه خوبی نرسند، ما در این نقطه نخواهیم ماند. این معادله را ثبت کنید «کاریش» و ما بعد «کاریش». ما تمام میدان‌ها، چاه‌ها و سکوهای نفتی در امتداد مرز فلسطین را زیر نظر داریم.

وی گفت: اگر لبنان از استخراج گاز و نفت خود منع شود، هیچ کس قادر به استخراج یا فروش گاز و نفت نخواهد بود، عواقب آن هرچه می‌خواهد باشد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جنگ حزب الله خاورمیانه گاز لبنان دبیرکل حزب الله لبنان خاورمیانه جدید آمریکایی ها رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو

معاون وزیر امور خارجه روسیه در دیدار با همتایان خود از کشورهای عضو گروه بریکس در مورد وضعیت دشوار  مردم غزه و لزوم برقراری آتش بس فوری در این منطقه گفتگو کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، میخائیل بوگدانوف، نماینده ویژه ولادیمیر پوتین در مسائل خاورمیانه و شمال آفریقا و معاون وزیر امور خارجه روسیه روز پنج شنبه در نشستی با معاونان وزاری خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای عضو گروه بریکس درباره وضعیت فاجعه بار در نوار غزه که به دلیل تشدید درگیری‌ها بین فلسطین و رژیم صهیونیستی ایجاد شده، بحث و تبادل نظر کرد.

طبق اطلاعات منتشره در وب سایت وزارت خارجه روسیه، در این دیدار درباره مسائل منطقه‌ای گفتگو شد و تاکید شرکت کنندگان روی وضعیت فاجعه‌بار در منطقه درگیری فلسطین و اسرائیل و لزوم برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه برای نجات جان هزاران نفر از مردم بیگناه منطقه متمرکز بود.

طبق این گزارش، نمایندگان کشورها همچنین درباره راه‌های کمک به تلاش‌ها در جهت عادی‌سازی اوضاع در خاورمیانه و حل و فصل همه‌جانبه بحران‌ها در سوریه، لبنان، سودان، لیبی و یمن تبادل نظر شد. شرکت کنندگان در این نشست تاکید کردند که قصد دارند به منظور همکاری مشترک برای حل و فصل مشکلات خاورمیانه و دستیابی به حل و فصل سیاسی و دیپلماتیک بحران‌های منطقه، به تماس‌های منظم خود ادامه دهند.

کشورهای شریک در بریکس توافق کردند که اقدامات خود در مورد بسیاری از موضوعات را در سایر سازمان‌های بین المللی، از جمله در سازمان ملل متحد، بیشتر هماهنگ کنند.

در این دیدار مشکلات در شمال آفریقا نیز مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان مصر، اتیوپی، ایران و امارات برای اولین بار از زمان پیوستن کشورهایشان به بریکس در این رایزنی‌ها شرکت داشتند.

آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکوتاکید ایران بر حضور جدی در رویدادهای بریکس

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • ویدیو/ عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه عطف استراتژیکی در منطقه خاورمیانه بود
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • تصاویر حمله حزب الله لبنان به مقر نیرو‌های گولانی
  • آیا چین می‌تواند؟
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری
  • حزب‌الله لبنان: کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل چراغ سبز حمله به رفح است
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو